gotta love 9gag






sommarjobb

Kom nyss hem från Bernys. Har jobbat där idag för att se om jag får sommarjobb. Och det fick jag! :D Nu firar jag med lite godis och battery. :)
En bild från när jag gick från skolan in till stan.

Weekendfestival!

Idag har jag städat och bakat en tacopaj. Känner mig ganska duktig. :)
Nu sitter jag och väntar på Åse och sedan ikväll blir det revyn!
Igår var vi och köpte biljetter till Weekendfestival! Skrillex och David Guetta! Kommer bli så kul! :D

summer is in the air

Vilket härligt väder det var idag! Soligt och varmt! Jag missade bussen från skolan men det fick bli en skön promenad då istället med Emma och Fia. :)

Både Tyler Ward och Chestersee har gjort en cover på Justin Biebers låt Boyfriend. Båda är bättre än originalet! :)

Godmorgon!

Sitter i skolan redan, fastän jag börjar om först 2h. Hade tänkt fixa agendan, men jag orkar inte... Istället har jag Domino på repeat och kollar weheartit!

Tyler Ward's verion



Tanner Patrick's version




english presentation

Hade idag engelska presentationen om the sims 3. Gick väl helt okej. Skönt att ha det över!
Dagen har spenderats med Rebecca, vi har sett film och varit ute och kört lite. (Fick fram vespan idag!) Nu ska jag kasta mig framför Glee! Imorgon blir det stan i några timmar och sedan till skolan för lite agenda och kundkonflikt.




uk bracelet

Idag är en väldigt bra dag! Engelska pesentationen är över, hade ett prov som gick jättebra, snön smälter och det är 2 veckor kvar tills jag åker till Norge på praktik i 3 veckor! :D
Efter skolan var jag till gymmet och tränade lite och nu ska jag chilla!'

Mitt fina armband som jag köpte när jag och Åse var till Ideapark! :)

ME GUSTA


I'm feeling great, I'm feeling awesome

Har bara chillat med Åse idag. Druckit battery, lyssnat på musik och jobbat lite med en inlämningsuppgift.
Har hittat en massa kläder jag vill ha. Men jag kan tyvärr inte köpa allt.. Men imorgon ska jag till Gina Tricot och kolla lite på de här jeansen. :)

agenda

Har suttit i ca. 1h och skrivit förra veckans agenda uppgift. Bara denhär veckans kvar då! Hurray!
Imorgon blir det stan från 9 till 11 och sedan har jag en engelska presentation! Om the sims3! Kommer bli nice! Nu ska jag dricka upp min battery och sedan börja dra mig hemåt!

ursäkta

Bloggen har stått lite tom nu, har chillat med Karo hela helgen! Igår kom hon till mig och så satt vi på "younow" i två timmar ungefär. Sedan blev det skins! Idag har vi gått på loppis, käkat pizza och planerat lite roligheter! Köpte en film på loppis "John Tucker must die", för bara 2€! Och en pizza tallrik! Den här veckan står det bio, revyn och möjligtvis bowling på schemat! Nu ska jag kasta mig framför ett avsnitt glee!


snö

Nu börjar det snöa... Fuck this shit, I'm going to mexico!

Jobb

Har precis duschat och valt ut morgondagens outfit. Jag ska jobba på Berny's då! En restaurang här i närheten. Jag ska jobba där en dag och om det går bra får jag sommarjobb! :)

En bild från bastukvällen :)

tja fan

Gick runt på stan en stund efter att ja slutat. Verkligen bra att jag inte hade med mig pengar idag, för jag hittade så grymt mycket idag! Hursomhelst kom jag till Jessika klockan 2 och då blev det käk och lite tv-tittande, sedan drog vi ut i vår-solen och körde fyrhjuling, nice! När vi gick in tillbaka blev det film, dog solidiers, en helt okej skräckfilm.
Riktigt bra dag med andra ord!
När jag kom hem fixade jag blåbärskvarg till M&R och efter det har jag bara chillat! Imorgon blir det jobb som vanligt. Ha en trevlig fredagskväll!



Denna skönhet har hängt runt min hals idag!

damp!

Sitter och försöker göra en kulturkännedoms uppgift. Vi ska svara på några frågor. Men jag hittar inga svar! Har googlat på allt möjligt och sökt på alla länkar läraren skickade. Men hittar ju ingenting! Jag dampar snart! Kommer slänga ut datan genom fönstret eller nåt! Ghaaad!

the secret circle

Började nyss se på en ny serie, "The Secret Circle". Hittils, super bra! Har lite samma feelis som "TVD"!

Ni kan ju kika på trailern! ;)



//Å


tandvärk

Sitter och chillar i soffan, allt vore fridens om det inte vore för den förbannade tandvärken jag fått... Har kort dag imorgon, slutar ju redan halv 12 och då drar jag till norravallgrund! Hälsar på Jessika och käkar kanske på vallan. :)





Usch för tandvärk!

sjuuk

Blev ingen skola för mig idag. Jag vaknade lite över 6 och trodde att jag hade försovit mig, men så fick jag sova ännu en timme. Men när jag steg upp mådde jag inte bra alls. Är förkyld och har huvudvärk också, men det börjar bli bättre. Idag har jag bara legat i soffan och tittat på tv. Tänkte fortsätta med lite How I met your mother nu. :)


tårta

Har kaffe paus och skolan bjuder på tårta idag, men det skippar vi! Har tre lektioner kundkonflikt kvar och som tur är har jag laddat upp med choko! Annars hade jag nog inte klarat resten av dagen!
När jag kommer hem blir det Supernatural och Sims3 med syrran!


sims

Blev ändrade planer ganska hastigt här, så det blir lite sims3 ist! Inte för att jag klagar! ;)





OMG sean is back!


Onsdag!

Mötte upp Malin och käkade frukost på HHcafe, sedan var jag till Ellen&Elvira och pratade med Tina lite om praktiken. Nu sitter jag med Bella i datasalen och fördriver tiden på polyvore (var annars?). Har fyra timmar kundkonfliktsituation idag. Jobbigt! Vill redan hem!



Drar på smilet ändå! ;)


länk


Erik Hassle

Har suttit vid datorn sedan kvart före 10, dvs över fem timmar. Satsar på en timme till i väntan på pappa!

Blir polyvore, musik och weheartit!


dagens "ge mig" outfit



Har suttit på polyvore iprincip hela morgonen, med undantag för tandläkar besöket. Vilket gick undan smärtfritt denhär gången. Får inte käka på någon timme så jag har inhandlat räksmörgås som jag kan käka på någon kaffe-paus!

jag hatar desperate houswives

Fan sitter och lipar som bara den. Jag vill säga att jag aldrig mera kommer titta på DH men det gör jag nog ändå, men hata skaparen kan jag ju få göra!

Fy på dig Marc Cherry!

idag är en bra dag



duckface ftw





Glee season 2 &
Skins season 2..
is mine !

scary shit

Experience the terror

Sims Horror Movie

fuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Kom nyss på att jag har prov imorgon... Det är inte så mycket att läsa så nog ska det väl gå bra ändå. Jag som hade tänkt fortsätta med mitt tv tittande men det blir väl att läsa nu då istället.
Här får ni en bild på hur jag såg ut ikväll!

Bastukväll

Jag har inte bloggat så mycket nu. Men jag tänkte berätta lite om min helg.

I förrgår städade jag och bakade hela dagen. Var också till butiken en sväng. Sedan på kvällen kom det lite trevligt folk hit på filmkväll. Vi tittade på Dead Mary och Friends with benefits.
Igår var jag på bastukväll med nästan hela klassen, några från en annan klass och norrmännen. Det var riktigt trevligt! Lite kallt att gå i bara bikinin ute på isen... ;)

Idag ska jag kolla på Gossip Girl och lite senare blir det att fara på 4-års kalas till Västervik. :)
Hoppas ni hade en bra helg!

tru dät



frontside ollie


nätpublikation

Sitter i skolan och formaterar hemsidor, dock mina egna hemsidor...
Är jätte hungrig men skippar ändå lunchen så jag får åka hem tidigare! Då följer jag med Bella till sjukhuset och så åker jag till Karo direkt klockan 1! Måste nog käka lite i stan först!

Igår blev det lite sämre med updates från min sida, låg i sängen och såg på desperate housewives hela dagen. Och när Ida kom hem körde vi iväg till butiken och shoppade ingredienser till cupcakes! Blev hyper bakning med henne och efteråt kollade vi film. "Kids in america" hette den, lite konstig, och vi såg inte hela heller.
Somnade runt 2 tiden. Fick alltså 4h sömn inatt!

Nu borde jag återgå till lektionen! Ha en trevlig dag!


Robin Stjernberg


trött

Sitter och tittar på Gossip Girl nu. Har sökt efter lite filmer och planerat en filmkväll som jag ska ha imorgon. :) Hittade nog en hel del!
Jag sov jättelänge inatt men ändå har jag varit jättetrött hela dagen. Kände mig helt slut när jag kom hem. Ska bara chilla nu resten av kvällen! Är ju ledig imorgon också! Då blir det cupcakes bakning. :)

Avslutar inlägget med lite teenagerposts!

Sommar Tack!













Våren var ju verkligen på väg! Men så börjar det snöa igen...
Just give me summer!


Desperate Housewives

Har flera DH avsnitt på nerladdning nu, tills vidare har jag roat mig på 9gag!

Några random bilder!



Har dissat min säng några nätter och istället sovit i den utbäddbara soffan! Väldigt mysigt! Snygga påslakan också!



Älskade nagellack!



Köpte asietter en tid tillbaka också! Just lovley, right?

Nu har DH laddat klart och jag ska återigen bege mig till Visteria Lane!

Gossip Girl

Råkade försova mig lite imorse så jag missade bussen. Pappa fick skjutsa mig till skolan. Som tur hann jag i tid ändå! Vi hade kökstimmar hela dagen tillsammans med norrmännen som ska vara här nu i två veckor.
Nu ska jag kolla lite på Gossip Girl!

sjukis

Blev en hemma dag idag. Har huvudvärk och blev riktigt förkyld från igår. Jag kom mig hem runt halv 10 igår och sedan la mig för att se lite desperate housewives, vilket jag kommer fortsätta med idag!



Kanske lagar jag lite varm oboy till mig också? Den på bilden drack jag igår när jag kom hem och var riktigt frusen.

More Polyvore

Vilken är finast?
1:an?



2:an?

Cykel tur!

Har varit ute och cyklat, först till bibban och nu sitter jag hos Karo! Får cykla hem sen igen.. Inte så lockande i mörkret..

give me guacamole god dammit!

Varit jätte snål på tacos hela dagen och när vi är och handlar finns det ingen jävla guacamole, och jag hatar tacos utan det! Så nu är jag inte snål längre...



Ge mig!

faaaq

Kan inte sova, borde inte druckit dendär batteryn! Nåja, gjort är gjort! Blir en mysig natt med DH, Beverly Hills och Cougar Town som sällskap då! Någon gång borde jag ju hitta sömnen!



Gilmore Girls

Slutade 2 idag och kom hem halv 3. For ut på en cykel tur och efter det har jag bara chillat framför tv:n! Nu blir det duschen och sedan ska jag börja avsluta kvällen!


Simon's cat


PolyVore

Vilken tycker ni är finast?

1:an



eller

2:an

Bitch!

I'm fabulous.

no fucking swearing

Sitter hos Karo nu, har sysslat med lite top secret project och nu blir det bara chill i några timmar!


Maxxie

God morgon!
Igår kollade vi på melodifestivalen. Synd att inte Ulrik vann, men en tredje plats är ju bra också. :)
Blev inte så mycket sömn inatt. Var ute klockan 7 på en morgonpromenad. Hade inte sovit alls före det. Satt uppe hela natten och tittade på Skins och Ghost Wisperer. Ska väl fortsätta med det idag. :)

good morning sunshines

Var ute och gick klockan sju imorsse. Sedan blev det natten för vår del! Idag blir det bernys, mera skins och lång-promenad! Så äckligt fint väder är det ju också!







Ha en fin dag allesammans!

livet är fullt med besvikelser...

Synd att inte Ulrik vann, men Loreen är jätte bra hon med! Kvällen fortsätter med Skins! :)




melodifestivalen

Sitter och hejjar som bara den nu, ganska bra att jag inte får rösta, för isf skulle jag vara pank nu! :P

Go Ulrik!


Melodifestivalen!

Sitter hos Åse och väntar på att melodifestivalen ska börja. Heja Ulrik och Danny! :D
<3

STAY ALIVE

Har sett "stay alive" ikväll, jag har sett den förut, men lika läskig endå! Riktigt bra!


inväntar finbesök...

... av Becca och Jessika. Har inte sett Becca på ja vem vet hur länge? Ska bli jätte roligt att träffa henne och det är alltid lika kul att träffa Jessika! Men nu ska jag till butiken och inhandla till ikväll!


Borde också städa!


Ledig!

Skönt att vara ledig idag! :) Sov till halv 11 och har tittat på 2 ½ men och OTH. Ska väl inte göra så mycket annat idag heller.
Ja jag ringde till tandläkaren idag också. Mamma har tjatat på mig i några veckor nu att jag måste ringa. Jag hade hoppats på att dom inte skulle ha någon tid. Men såklart gav dom mig en tid redan på måndag... :(
Någon som vill vara snäll och ge mig den här outfiten? ;)

tru dät!

Roses are red this is my pc

om melodifestivalen

"Om thorsten vinner, får du no ring åt svenskan å säg att di int behöver kom nå iår!" - pappas visdomsord om melodifestivalen!

Shoppat

Jag hade lovat mig själv att inte handla kläder nu på ett tag. Men när jag gick på stan idag såg jag den här fina toppen och blev helt kär! Så jag kunde ju inte lämna den där i butiken. ;)


Ny frisyr

Jag hade tråkigt och kände att jag ville göra något med mitt hår. Så jag klippte luggen! :)


BlåBärsKvarg

Idag ska jag fixa efterrätt till tha familj. Blev inspirerad av skollunchen (SAAY WHAAT?- i know) och ska göra blåbärskvarg! Har inte gjort det på jätte länge.



Inte min bild!

we're just kids


Om ni har tid...

... tycker jag ni ska titta på den här videon. Den är en ganska lång men det är värt det!
Det är sjukt hurdana människor det finns i världen!
Så om ni har en halv timme extra. Kolla på den!

Soldiers


tysk mat

Hade kort skoldag idag från 8-12. Vi lagade tysk mat. Faktiskt ganska gott! :)
Skönt att komma hem tidigt för en gångs skull! Vanligtvis brukar jag komma hem 4 eller 5.
Jag vill så gärna baka något idag! Helst kladdkaka. ;)

Goodmorning Sunshines!

Ska börja dra mig mot stan, får gå till gymmet direkt och stannar där i en timme! Sedan blir det lektioner i 4h och när jag kommer hem ska mitt rum storstädas! Behövs verkligen!


isadora - 729 Marzipan

Sitter och lackar naglarna i den nya vår färgen! "Marzipan" heter den!



Fick också med mig hem lite annat, fastän jag skulle ha shopping-fri
vecka. Meen what to do liksom? ;)

Talangjakten var helt bra, alla var jätte duktiga och om jag bara vore
lite piggare hade det nog varit en super dag, mycket "flum" blev det ju!
Och det är ju alltid trevligt. Har huvudvärk och är somsagt trött.
Därför blir det tidigt i säng nu så jag ska orka upp till gymmet imorgon bitti!

Godnatt!

Veckan


9gag

I  had a socially awkward penguin moment.

Stare dad strikes again

How could she be that stupid?

One does not simply taste a lemon

subway

Börjar halv 12 idag, har käkat på subway med Malin. Bra att rosten inte var igång, för då fick 20% rabatt på maten. Så mätta och belåtna sitter vi nere i datasalen och väntar på att english conversation ska börja. Har köpt engelsk tidning och allt!



Blev en liten konstig bild nu, bara för att skolans datorer är efterblivna!

Ha en fin dag allesammans!


Skolan

Sitter i skolan nu men Fia. Vi började 9 idag men vår lärare dök aldrig upp så vi satt på en bänk utanför klassrummet och chillade en timme. Sedan skrev vi ett prov/förhör på typ 10 minuter. Och nu ska vi snart gå och äta.
Efter skolan ska jag vänta tills Åse slutar och så sticker vi till stan. Vi ska på talangjakt i högstadiet ikväll. :)


En Vanlig Dag

Har chillat hos Karo ikväll!
Charmerande, jotack!

I wanna dance with somebody

Allstar Weekend <3

Godmorgon!

Börjar 12:20 idag, tur är det ju att mamma är ledig! Annars hade jag behövt åka iväg klockan 8... Inte så lockande.
Har ju bara två data-behandligs timmar idag så egentligen är det en ganska onödig dag, men vad gör man?
Ska fixa lite musik till telefonen nu så kanske jag klarar mig igenom dessa lektioner också.
Ha en fin dag!



Köpte mig nya skor för någon dag sedan från Anttila!

Cougar Town

Har varit hos Karos ikväll och fixat med bloggen! Den är ju inte klar ännu, men på god väg har vi kommit! Käkade nyss lite pizza och ska snart kasta mig framför tv:n och se på "cougar town" med mamma. Gotta love that show!



"Om ni inte sett den, se den! Och helst imorgon." - Filippa Bark

Åses Sportlov





































































Var mitt sportlov i bild !




Melodifestivalen!

Sitter med Thorsten och ser på "Melodifestivalen", vi har det såå trevligt!



Ha en trevlig lördagskväll! För det ska vi ha!



what the words really mean

That's what that means...

Eeeexcellent....

Eeeeeexcellent

Be a unicorn!


So true!

Who they should be worried about...

teenagerposts


so this b*tch...


RSS 2.0