atchoo

Sitter och avnjuter min antagligen livs sista marabou black! Har länge gått omkring i tron att jag aldrig mer skulle få se en platta till, men idag vad ser jag? EN kvar! Köpte den snabbt som satan!
Men jaa, nu ska jag se på pappas flicka och sedan ta natten, jobbar 10-16 imorgon och sedan drar jag till stan! :)

whoop whoop

Godkväll!
Idag har jag jobbat från 10-16 och efter jobbet hämtade jag Karo. Vi har gjort upp lite sommar planer! Ska bli spännande och se vad som blir av nu!
Imorgon jobbar jag 9-15 så ska snart bege mot sängen! Det är nämligen "varu-dag" imorgon, vilket betyder massa nya varor som ska packas upp! Hoppas förkylningen är lite bättre då!


help!

Nu får ni hjälpa mig! Kjol eller shorts? Och vilka skor?? :)

Beslutsångest

Kan inte bestämma mig vad jag ska ha på mig imorgon på skolavslutningen! Funderar på om jag ska ha en hög midjekjol eller höga shorts.. Får se hur det blir. Ni får en bild ikv eller imorgon! :)

le flint?

Har nyss kommit hem ifrån frissan, har inte bestämt mig vad jag tycker ännu.
Idag ska jag bädda ner mig i soffan och se på Beverly Hills!
Är helt slut, förkylningen har bara blivit sämre...

stan

Sticker in till stan en sväng med Karo! Hade egentligen tänkt stanna hemma, förkylningen har ju inte blivit bättre, men man kan väl offra sig för lite spontan shopping?


guudmårning

Sitter hemma i köket med värsta förkylningen som sällskap..
Gårkvällen blev ju som förväntat, Loreen vann och vi har redan bestämt att vi ska till Sverige nästa år! Hur det blir med den saken kan vi ju återkomma till!

Har inga egentliga planer idag, ut i solen en stund och sims resten av kvällen kanske? Orkar inte ta mig ann några stordåd idag!




eurovision

Väntar på att Karo ska dyka upp snart så vi kan köra mot stranden nån gång!



Ha en jätte trevlig kväll, hur ni nu änn spenderar den!

jobb!

Nu sticker jag iväg till jobbet och ikväll kommer Åse hit! Då blir det eurovisions final och en massa gott! :)

starshine&jojs fashion show

Gårkvällen bestod av dataspel och eurovisionen! Vaknade halv 2 idag och har bara chillat! Ikväll ska jag till kusinerna och fira dem!


goodmorning sunshines!

Har sovit 13h inatt! Nu sitter jag med Rasmus och ser på IceAge och ikväll kommer Karo hit för gamenight!

Igår var jag och Karo till stan, blev en hel del inköp, bild kanske kommer. Sedan kom Bella hit! Vi fixade maränger, såg på skräckfilm och så hjälpte jag henne med ett prov, hur mycket hjälp jag var är ju en annan sak.

Nu ska jag ut i solen! Adjö!

awesomeness

563675_324383447626109_100001633699723_951133_1210187860_n_large

Aoe6y4pciaehsuo_large

Tumblr_lxiqfcwkyd1qfie4jo1_500_large

happy day!

Nu efter x-antal timmar har jag fått ordning på allt (sims-vis) och när jag då ska spela, så har jag ingen lust längre... Jävligt jobbigt!

Istället ska jag fixa lite ny musik till telefonen och så drar jag ut på cykeltur!




We are young

Har nyss bakat lite cupcakes! Mommo skulle få gäster så hon fick lite och så lämnade det en hel del kvar också. :) Har inte gjort så mycket idag. Bara chillat och varit till stan en sväng. Mommo köpte en chokladplatta åt mig för att det är min namnsdag. :)
Btw, om ni vill följa mig på twitter så heter jag @KaroYlikorpi
<3

cola&sims

Jahaps, hinns nog inte med något sims spelande. För spelet bestämde sig för att bråka, så då avinstallerade jag skiten!
Nu installerar jag allt igen, dock försvann ju alla mina 728 downloads... Och att lokalisera alla dem är inget jag tänker försöka mig på!



Typ sist jag spelade?

ruined photos


räkmacka!

Blir nog inget 40-års kalas för mig idag, stannar mycket hellre hemma och spelar sims3! Har inte gjort det på jätte länge!
Imorgon måste jag ju till skolan också, men bara för att lämna in lite papper! Hinner antagligen hem med skolbussen!


giv mig mat!

Sitter i köket och är super hungrig! Tur att det blir käk snart!
Ikväll ska jag se final avsnittet av DH och pyssla ihop lite födelsedagskort! Imorgon ska vi nämligen på 40-års partaj till pappas kusin.
Har inte varit så många kunder idag, kan det ha något att göra med hockey kanske?



Ha er en trevlig kväll!

!!!

It's made by gods

blogga? jovisst!

Har varken haft tid eller ork att blogga, men nu sitter jag och ser på Gilmore Girls och tänkte "jamen, jag brukar ju blogga jag!"
Nu har jag sommarlov iallafall! Ska bara till skolan en dag till för att lämna in lite papper och prata med några lärare osv.
Gårkvällen spenderades med Karo som mest. Anton, Jocke och Davven såg vi ju lite av också, och det är ju alltid trevligt! :)

Nu ska jag chilla som mest och imorgon försöka få lite saker gjort!

0000002445_20060919155310_large

Va? Är det sommar?

Btw, nu har vi sommarlov! :D

Tell me, why?

You might think I'm bulletproof but I'm not
You took a swing, I took it hard
And down here from the ground, I see who you are

I'm sick and tired of your attitude
I'm feeling like I don't know you
And I know that you see what you're doing to me
Tell me, why?


bild från norge

chester knows!

Ska krypa ner i soffan med mysigaste filten och en stor portion glass! Ska se på något trevligt, men har inte bestämt mig för vad ännu. Kanske TBBT? Brukar ju endå sluta med att jag ser på det! Fastän jag borde se vidare på Beverly Hills! Har ju lånat säsong 6 hur länge som helst av Malin och borde kanske lämna tillbaka den!

Ni får ha er en jätte trevlig fredagskväll!

Morsdags cupcakes

Medan mamma var i stan passade jag på att baka morsdags cupcakes. Hade egentligen tänkt baka på lördag eller söndag, men jag jobbar då. Så vet inte om jag skulle ha hunnit då. Men dom blev iaf lyckade!
Testade göra en marsipanros för första gången. Den blev vel helt okej. :)
Frostingen ser typ beige ut men den är ljusrosa i verkligheten.

Fågeln du stör!

Nej jag har inte dött! Jag har bara varit lite lat.. igen..
Men idag har jag bara chillat. Har varit så trött. Vi serverade idag i skolan men jag och Emma stod i cafe och kassan. Där fanns det inte så mycket att göra. Men nu kommer jag ihåg hur man gör iaf. Har yrkesprov på måndag.
Tror jag ska kolla nyaste Desperate Housewives avsnittet nu och sedan kanske lite Glee. Så mysigt att bara ligga i sängen och kolla på tv-serier när det regnar ute! :)

Hade tänkt kolla alla lillabloggens videon först. Men det orkade jag inte.. Tror det här är min favorit! ;)

i'm feeling awesome

Duggar lite smått nu, så jag skippar nog cykelturen. Ärligt talat hoppas jag det börjar ösa ner! För då behöver man inte ha dåligt samvete när man ändå bara sitter inne hela dagen!

Här är 3 random bilder från förra och den här veckan.
Det är bara telefonbilder så kvaliteten är ju, ja, inge vidare!






Yrkesprov!

Har haft utvärdering med Tina och Tanja idag! Fick 3 i alla bedömningsområden, så jag kunde ju inte vara mera nöjd! Bara 5 och en halv dag kvar nu! Sedan blir det sommarlov minsann!
Nu är jag själv i butiken och mejlar lärare och annat skojj!
När jag kommer hem blir det cykeltur och Glee!

e fryyser

Körde nyss hem från Karo, var väldans kallt kan jag tala om! Ska precis krypa till sängs, men först blir det nog TBBT! Imorgon blir det lite fix med Karo (igen), men denna gång ska vi nog få något gjort! Ni får väl se om vi lyckas!



Över ett års gammal bild på oss två..

Sunday

Hej! Har jobbat hela helgen nu. Men det har inte varit så jobbigt. Igår regnade det hela dagen så då gissade man ju att det inte skulle komma så mycket folk. Men idag vet jag inte varför det var så lite.. Kanske ingen har pengar kvar efter första maj och vappen? ;)

Btw, jag var till frissan i fredags. Färgade utväxten och toppade det. Blev nog helt nöjd. :)

Jobb-igt

Har varit fullt på jobbet idag, känner mig helt slut! Blir en lugn kväll för min del, ska skriva recept och se på BigBangTheory!

Har BTW glömt visa vad Karo hade hem från Norge till mig! :D


top model

Har TopModel säsong 1 på nedladdning, tänker försöka ta mig igenom hela serien. Wish me luck!


this is not a drive by-y-y-y-y

Sitter vid E&E, Tina har lämnat mig själv (igen) och jag hoppas så innerligt att det inte kommer några finska kunder innan Terhi dyker upp!
Får gå på lunch om 1h och då blir det dagens sub på subway! Skulle egentligen lunchat med Bella idag, men vi tar det imorgon istället!
När jag kommer hem får jag snabbt städa lite och sedan invänta Emilia! Har ju inte träffat henne på år och dar nästan! Ikväll blir det cykeltur med Karo!


Glee!

Har varit lite dålig på att uppdatera sen jag kom hem från Norge. Men jag har varit ganska trött och har inte haft så mycket att skriva om heller.. Nu har jag flyttat över lite bilder till datan och packat upp det sista. :)
Imorgon fortsätter praktiken vid restaurangen i skolan. Det har gått bra hittills och helt okej har det nog varit. Nästan lite roligt. :)
Saknar det varma vädret i Norge...
Nu blir det några avsnitt av Glee innan jag somnar!

2:a maj

Har traskat omkring på stan idag också, som alla andra dagar. Men idag fick jag faktiskt hem något! SKINS s.3! Men får inte se det ännu, har alltför mycket att se först! T.ex. Glee, som jag ska se på nu!

Cykeltur!

Cyklade till björköbron med mor min. Lite jobbigt blev det på väg hem, eftersom vi hade motvind.





Fint var det ju där!

1:a Maj

Har umgåts med Jessika idag! Det blev käk vid vallan, promenad på bron, kubb och såklart skräckfilm. Denna gång en inte så läskig, typ från 80-talet! Nu ska jag ut på cykeltur, bara K. vill svara!!

Hoppas ni haft en bra dag allesammans!


RSS 2.0