va har vi gjort?

Nu har vi skickat in ansökning om lägenhet till hösten.. Fuck va nice!

jo vi lever nog


oh dave, you made my day!


gokväll

Kommer precis hem från maxmo, har varit och chillat med Bella!
Idag har det knappt varit några kunder (igen) så jag har läst, löst sudoko och spelat angrybirds på Terhis ipad. Väldigt effektiv dag med andra ord!
Igårkväll var jag ju och firade Jessika med Becca! Vi såg en väldigt konstig skräck film, "the awakening". Hade nog varit aningen lättare att förstå om man varit tyst, och inte sprang ut mitt iallt..



Den får väl en stark sjua av mig! :)
/åse

mini-hjärtattack

Var ner till stranden en sväng nu ikväll med Madde och Jonna. Vi gungade och tog lite foton. Ganska läskigt att gå på en skogsväg på kvällen när det är mörkt och dessutom ganska dimmigt. Vi höll nästan på att dö ett tag. Madde tittade bakåt och tog tag i min arm. Jag svängde mig om och så ser vi någon som kommer springade mot oss. Gissa om vi blev rädda! Vi skrek alla tre högt och mannen bara skrattade och joggade förbi. Först när vi kom hem kunde jag lugna ner mig och hjärtat slutade dunka så hårt..
Det tar väldigt lång tid att ladda upp en bild då nätet är så trögt så det blev inte så många.
Hade!

tandläkarn^

Fydå, hade helt glömt bort att jag ska till tandläkarn imorgonbitti. Har ju för en gångs skull inte ont någonstans, men en bit av bakre tanden föll ju bort för ca. 1 månad sedan. Hoppas de inte börjar fixa med det nu bara... Blir ju bara värre när de är och "gräver"!

Hursomhelst, jag tar nog natten nu!


raspberry frosting

Så, nu har man varit duktig och tränat! Borde väl egentligen gå ut när vi för engångsskull har fint väder. Meen, näe!

Och nu spelar de "one thing" på radion, så jag ska göra en liten happy dance nu! ;)


Praktik

Sitter själv vid E&E för andra gången idag, Tina har så mycket ärenden att springa på hela tiden. Vill hem på en gång, men måste sitta här i minst 3h till.. Ska snart koka nudlar, blir väl dagens höjdpunkt!


call me maybe

Har arbetat nu 2 dagar på ett ställe som heter Hjemme hos Wenche. Det var jättemysigt där! Riktigt hemtrevligt och jättesnälla människor! :) Vi fick servera där och sånt. Fick även servera vin för första gången. :)
Imorgon ska vi åka in till byen och handla lite. Tänkte se om jag hittar något trevligt till Åse och så ska vi hälsa på hos våran praktikplats. :)
Fia försöker se ut som Skrillex!

Jag trodde att jag skulle ha fått mycket hemlängtan under dessa 3 veckor. Men jag vill verkligen inte åka härifrån! Det är ett så underbart ställe med en massa fina människor! Och att bo 10 personer i ett hus trodde jag skulle bli lite jobbigt. Men jag kommer verkligen att sakna att ha alla så nära..

24.4.2012

Har nyss varit till butiken efter ett efterlängtat paket! Har redan flyttat in i min nya tröja!

Idag blir det chill på högsta nivå, ska verkligen inte göra något! Om jag orkar ska jag pyssla ihop några födelsedagskort, men annars ska jag inte något!

Resten av veckan är helt full!
  • Imorgon (Onsdag) - Träning och möjligtvis lite shopping om det hinns med!
  • Torsdag - Fira Jessika!
  • Fredag - Till Bella!
  • Lördag - Jobb, grillfest
  • Söndag - Träffa Karo! Hon vet inte om det ännu, men det har jag bestämt!
Nu ska jag ladda ner stuff till sims3! Synes!



Tröjan jag fick hem från Me&I idag!



Har i helgen färgat pannluggen röd, lite impulsivt men ångrar mig inte. Ännu.

Kom hem nu Karo!

Behöver ju min dagliga dos av awesome!!




det e fest i hela huset

Hade inte planerat nåt för idag så vi bestämde oss för att åka in till stan och äta. Gott var det! :)
Har haft en trevlig söndagskväll med Fia, Emma, Jonna och Petra! Bland annat hört på musik och hoppat på sofforna. :P
En bild från i fredags

vae de för en da?

Idag fyller Jessika 17 år!! Grattis, hoppas du haft en superbra dag!

Dethär skulle publicerats igår!


The Big Bang Theory

Jag vet vad ni tänker nu, "en till tv-serie?". Men ja, nu har jag börjat se på the big bang theory! Ännsålänge AWESOME! Men får väl se hur länge det håller sig, tröttnar ju ganska snabbt!



/Åse

Donkeyboy

Var in en sväng till Cubus idag och träffade Donkeyboy där! :) Dom har haft en spelning ikväll här i Arendal så dom var vid Cubus och skrev autografer. Så vi fick autograf och tog lite foton med dom också. :)
Annars har vi inte gjort så värst mycket. Jobbat från 5-11 på kvällen.. Men det var inte så jobbigt som vi hade trott att det skulle vara. Ska väl snart börja gå och lägga oss och så får vi se vad som händer imorgon. :)

FlyttaFlyttaFlytta

Hela gårkvällen gick åt att flytta om lite i mitt rum och så tog jag bort datorn också, vet att jag kommer ångra mig sedan men för tillfället är det super med datorn ur rummet! Har den i vårat oanvända "kontor" nu! Mycket bekvämare.
Nu ska jag fixa pizza till familjen! Synes!



Inte min bild!

TGIF

Har haft fullt upp på "jobbet" idag, men har ändå inte fått något gjort?
Blev ju lunch med Bella vid mäkken och sådär annars har jag bara prissatt REA-produkter idag.
Ikväll blir det lite ommöblering i rummet och om jag hinner lite thesims! Effektivt så in i helvete!
Imorgon blir det "rikitigt" jobb, och på kvällen blir det att passa M&R eftersom att pappa är i Norge förtillfället! Så det blir nog inte så många updates då!
Ska snart dra till butiken efter lite fredagsmys! Men ni kan ju få lite passande teenagerposts innan jag sticker!







Ha er en trevlig helg nu!

Desperate Housewives

Har varit en "lätt" dag på jobbet idag. Träffade Christian från Mexico och betjänade kunder. Riktigt trevligt!
Kvällen har bestätt av barnpassning, träning och TyraBanksShow! Nu sitter jag och ser på DH med mamma och pappa!


Berny's!

Idag hade jag mycket att göra när jag kom till E&E, for dit redan till 20 över 9, så jag skulle hinna med allt. Om-organiering av REA-varorna och prissättning. Tina for till Tallinn och jag var nästan beredd på att stå att själv i butiken idag. Men som tur var kom Terhi dit iallafall! Blev klara med REA-projektet efter 2h, och eftersom det var sånt snöväder idag också kom det inga kunder heller. Fick sluta redan 3 istället för 4!
När jag kom hem väntade jag in Rebecca och nästan direkt hon kom körde vi iväg till Berny's på middag! Satt och pratade i drygt en timme. Resten av kvällen har jag bara suttit och läst. Funderar på att gå och lägga mig tidigt ikväll?
Blev jävla mkt text här nu, men vem tvingar er att läsa?



Gårdagens, fast gammal bild!

Ha er en trevlig kväll nudå!

Grillfest - bilder

Hittade en dator som jag kunde lägga i minneskortet i så här kommer några bilder från grillfesten! :)

snö

Här har det snöat hela dagen, verkligen jätte roligt! Är helt slut, har ju sprungit omkring som en galning i butiken idag, plus att Tina skickade ut mig i yrvädret för att göra lite inköp. Vad hon inte visste var ju att butiken jag skulle handla ifrån hade flyttat, så jag fick traska tillbaka tomhänt.
Har shoppat lite sportkläder idag från H&M. Så idag blir det att inviga dem i det nya "hemmagymmet"!



Denhär toppen...


... och dehär shorten!

YMCA








American Pie: Reunion

Kom nyss hem från stan, filmen var jätteskojj! Ska bli skönt att gå och lägga sig, är super trött!
Ser framemot en produktiv vecka vid E&E och har massa roligt inplanerat.



Har ni inte sett den, SE den! och helst imorgon...

Grillfest

Igår hade vi grillfest här där vi bor. Norrmännen kom hit och åt god mat och lite senare kom det mer folk. Det blev en rolig kväll! Mycket skratt och bra musik. :)
Vaknade ganska tidigt av att Emma och Petra skrattade i vardagsrummet. Så då gick jag dit och hjälpte till att städa. När vi var färdiga beställde vi pizza. Nu har alla åkt hem och vi vet inte vad vi ska hitta på resten av dagen. Får se hur de blir. Ha de!
Igår hade vi grillfest här där vi bor. Norrmännen kom hit och vi åt god mat och lite senare kom det mer folk. Det blev en rolig kväll! Mycket skratt och bra musik. :)
Vaknade ganska tidigt av att Emma och Petra skrattade i vardagsrummet. Så då gick jag dit och hjälpte till att städa. När vi var färdiga beställde vi pizza. Nu har alla åkt hem och vi vet inte vad vi ska hitta på resten av dagen. Får se hur de blir. Ha de!


beverly hills

Gårkvällen spenderades med *rubrik* och lite thesims spelande! Fick också fixat fudge, men den blev inte så god. Vit fudge med lime hette receptet. Ska nog göra det igen, men då lämna bort limen! ;)
Idag blir det "Me&I" demonstration vid gudmor och sedan bio med Anton och Amanda!


bilder!


Glassbuffet!

Kom precis hem från stan, fick inte med mig hem allt jag hoppats på. Närmare sagt ingenting. Ett sims spel fyndade jag på rea, men mer än så blev det inte! Så kvällen kommer bestå av sims och wii, för Ida köpte hem "resident evil", så förbannat trevligt! Har köpt hem tre olika sorters glass så det blir glassbuffet ikväll också!
Imorgon blir det jobb och mot kvällen får vi se vad som sker!




Dag 3 i Norge

Har varit och fixat praktikplats idag. Jag och Jonna ska vara på ett hotell i stan och servera. Förhoppningsvis får man prata lite finska där också. Och kanske lite engelska. :)
Idag har vi varit i skolan här i Arendal. Dom andra serverade, men jag och Jonna fick i uppgift att stå i baren och göra drinkar. Goda var dom!
Jag ska försöka ladda upp lite bilder ikväll! Smart som jag är så glömde jag ju sladden så att man kan koppla kameran till datan, men ni får telefonbilder då istället. Så blir det en riktig bildbomb när jag kommer hem!
Här får ni en bild på mig och Emma från flyget. Jag vet att vi är upp och ner. Men "e väänd å hadd se emellanåt" som Emma sa!
Men nu ska jag spise (äta) nåt!

Glee

Kom hem från stan halv 5 och satte mig och åt direkt jag kom hem, Becca joinade och vi körde till butiken efter lite gott!
Kollade film, mean girls2. Och sedan for hon hem. Jag satte mig på cykeln och tog sedan en dusch. Nu ser jag nyaste glee avsnittet.



Allt är helt jävla okej för tillfället. Godnatt!

Ridiculously photogenic guy



Ellen&Elvira

Sitter på kontoret och uppdaterar E&E's hemsida! Tar snart lunch, blir subway tror jag!
När jag kommer hem ska jag ut och cykla tror jag, om det inte regnar mera vill säga. Och klockan sju ska Moa hämtas från fotbolls träningen!
Nu ska jag återgå!

Ha en fin regnig dag!

Norge!

SItter här i Arendal nu med ett gäng flickor och lyssnar på musik. Blev väckning halv 5 och sedan bar det av mot flygfältet. Kvart över 6 flög vi iväg till Köpenhamn och därifrån vidare till Sandefjord. Sedan blev vi hämtade därifrån med buss till Arendal. :)
Har inte gjort så mycket sedan vi kom hit. Ätit pizza, fixat så att nätet funkar och varit till butiken och handlat godis och limsa. :)
Imorgon ska vi till skolan här och hälsa på. Vet inte ännu när och var vi ska jobba.

Shirts

Hittade några awsome tröjor på skreened.com!
En Barney Stinson inspirerad...
... och några One Direction! :)

dag 1 avklarad

Har stått i kassan, granskat fakturor (precis lika roligt som det låter) och prissatt varor. Han en sväng till posten också!
Resten av kvällen ska jag gotta mig med blåbärskvarg och bonaqua. Vågar inte äta/dricka något allt för sött ifall tandvärken skulle gå och bli sämre..
Hela denhär veckan jobbar jag från 10-16 och sedan får vi se hur det blir. Men nu ska jag kasta mig på soffan en stund!



Återigen, inte min bild!

cry baby

Sitter och försöker få veckan att gå ihop. Hade helt glömt bort att mitt busskort är tomt och hoppas att busschaffisen låter mig åka imorgon iallafall! Annars slipper jag ju inte till stan..
Har blivit enheldel supernatural idag och så han jag ju fika ute i solskenet med familjen också! Blåste lite kallt bara.
Tandvärken har inte gått över, och under dagens lopp har jag slängt i mig 9 st. värkmediciner. Vettefan om jag gått och blivit imun? Om man kan bli det?
Ska försöka med en ny sort innan jag går och lägger mig, annars blir det nog en sömnlös natt!


Packar

Håller på och packar nu. Eller försöker iaf.  Vettefan hur jag ska få allt att rymmas.. Ska ju till Norge på praktik 2 ½ vecka för er som inte visste det. :)
Har bara packat ner skor och nästan alla kläder och det är redan halvfullt.. :P
Nå kanske det går på något sätt. Datan ska också med! Så det kommer nog bli lite uppdatering från mej med! :)

Godmorgon!

Sitter hos Karos, vaknade klockan tio med värsta tandvärken jag haft på länge! Fan om det inte går om, vill inte bli stammis vid tandläkaren igen!
Dagens planer blir nog att städa rummet, ut och fota i det finfina vädret och se sedan vad som hinns med!
Börjar på praktiken imorgon och det ska bli så skönt att inte åka till skolan mera! Behöver verkligen göra något annat!
Ni skulle ha fått bild på "dagens outfit" men jag ser så fäädi ut så det får bli senare när jag fixat till mig lite!
Kanske jag hinner baka lite brownies också idag? Vi får se, vi får se!
Ha en fin dag!

Glad Påsk!

Var grymt mycket folk i butiken idag! Nu avnjuter jag två räk-smörgåsar som jag fixat åt mig!



Påskkaka

Två dåliga bilder på kakan. Men god var den! Den smakade som kladdkaka med persika. :)

dog days are over

Fick hemkört vespan, den har stått vid Karos i några dagar. Och nu sitter jag och laddar ner "Glee- concert movie" Som det blir att se ikväll kanske!

Såhär blev "minimuffinsarna" (det heter dom enligt receptet, men de blev inte så "mini" heller)





Har inte smakat ännu, men goda ser de ju ut!
Påsk-formarna är inköpta från Ewa&Adam, men jag tvivlar ju på att ni hittar flera där! ;)

Är de goda slänger jag in ett recept åt er senare!

Glad Påsk! :D

You're insecure, Doughnut what for

Har nyss ätit mat. Vi grillade ribs. Jättegott!
Har bakat idag också. En påskkaka som jag hade tänkt göra förra året men så glömde jag bort det. Så jag gjorde den i år då. :) Ni ska få se bild snart.
Här är dagens outfit och facelook!

långfredan

Vaknade vid Jessikas imorsse. Kollade på "Emil i lönneberga" och käkade lite av gårdagens godisrester. Sedan blev det middag vid mommos. Och nu ska jag baka påsk-cupcakes! Synd bara att M&R har käkat upp nästan all dekoration... Men, man tager vad man haver!



Förra årets påsk-cupcakes!

new shoes!

Har shoppat lite dom här senaste dagarna. Bland annat dessa underbara skor! :)
Idag har jag varit på gymmet med min syster. Och efter det var vi till Arnolds en sväng. Hann med lite mera shopping också innan jag for hem. Det blev ett par mjukisbyxor, hängslor och ett bälte. :)

slut på skolan

Idag är jag sista dagen i skolan för dethär skolåret! Har bara en engelska lektion och så får jag ut provet i kundkonflikt som jag skrev igår. Sedan drar jag hem och städar! Woho!

Fan, vill se nästa Glee avsnitt nu!


true

Happens all the time.

prov

Jahps, kom till skolan 2 och 1/2 timme tidigare så jag skulle kunna skriva agenda-provet i lugn och ro.
Jag kommer ti skolan, börjar provet, skriver klart det på ca. 1 minut. Skojjar inte! Jaha, nu får jag ta igen desperate housewives och vampire diaries då! Super!

Kände lite såhär när jag var klar med provet!


WOHO, JIIIIHOOO

Sitter på årets sista nätpublikation! Efter denhär lektionen drar jag och Karo till stan och käkar! Sedan blir det bio!


awesome cat

Happens every time.

nothing's fine i'm corn

image

polyvore, anyone?

Sitter i skolan, börjar om 1 och 1/2 timme. Ska fördriva tiden på polyvore tror jag!

Vilken tycker ni är finast? :)

Belive

Red

Summer 2012

Ruined photos

Sitter i skolan nu med Emma. Börjar 9 så jag e på 9gag och försöker att inte börja skratta för mycket.
Här får ni lite förstörda bilder!
Ruined photos

green

Köpte hem nya byxor och två halsband idag!
Love it!

OOTD


vetni?

Ska bara vara i skolan fyra dagar till, sedan behöver jag inte komma hit igen tills på hösten! Ska bli jävla nice med praktik nästa vecka och 6-8 veckor framåt!
Har bara två lektioner idag också, så det räknas nog inte. Då blir det bara 3 dagar kvar!



One Tree Hill

Nu blir det One Tree Hill resten av kvällen!

f*ck this shit

Asså det har snöat hela dan! Vad hände med våren!? Jag har ju känt mej jätteglad dom här senaste dagarna för att sommaren är på väg. Det har varit fint väder och ganska varmt. Jag har suttit och kollat på sommarkläder och satt ihop söta sommaroutfits på polyvore. Och nu fan snöar det och marken är vit! Och kallt är det också.
Nej nu fan får det räcka!!

jag är fan kär


jävla agenda

Orkar inte fixa agendan! Men det är väl bäst jag får det gjort!



Tur att man har slickepinnar iaf! Dock ska ju dessa räcka hela veckan...

1 april

Första april här betyder två saker, officiella "troll-dagen" och kusin Antons födelsedag! Har inte hunnit lura någon ännu och Anton firade vi redan igår!
Efter det blev det pizza vid Dallas!



Tog tillfället iakt och bakade cupcakes på fredagen. Och dethär är Antons present!



Gårdagens outfit!


RSS 2.0